Tietzes syndrom

Forum: 

Hej!

Är det någon som har tips om en bra läkare när det gäller tietzes syndrom "inflammation i brosket som förbinder revben med bröstkorg", fick denna diagnos för en vecka sedan.

Åkte ambulans in pga svårigheter att andas, blev hemskicka och rekomenderad att gå på apoteket och köpa smärtstillande, vilket inte hjälpte, åkte in akut igen 3 dgr senare till ett annat sjukhus och kom till direkt de tog det mer på allvar, de skickade efter jornaler och tog egna prover och satte in morfin och antiinflammatorisk medicin, men nu 3 dgr senare med diklofenak gör det otrolig ont fortfarande, vart ska jag vända mig nu? detta är otrolig handikappande..

Cram

Hej! Tyvärr har jag inget tips på någon läkare. Dock har jag själv haft tietzes, och testat många olika läkemedel+andra behandlingsmetoder. Om du skriver din mailadress kan jag berätta om mina erfarenheter.

Hej Läste era inlägg, Jag fick också diagnosen straxt före jul och har väldigt ont , skulle vara väldigt tacksam om ni ville dela era tips o råd med mig. Det känns som om det är en decimeter bred väg från halsgropen ner till där revbenen delar sig där det gör ont, det går i vågor samt strålar ut mot ryggen. Blir trött emellanåt och tror jag ska få slut på luft. Har testat medicin mot astma men det blir ingen skillnad, så det är inte luftrören. Har ni besvär på samma sätt? Vänliga hälsningar Lena

Hej! Tyvärr har jag inte sett dessa inlägg föränn nu, har varit inlagd med morfin, stod inte ut med smärtorna men här kommer min mail adress är carina_ramberg@hotmail.com tack för ditt intresse Carina

Hej Lena Du får gärna maila mig så vi kan dela erfarenheter angående titzes carina_ramberg@hotmail.com mvh Carina

Rekomenderar den härr Android appen: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firconesoftware.vardappen

Vad tycker du?

Diskutera vården i Sverige

I vårt forum kan du diskutera allt som rör vården i Sverige och Doktorsguiden.se.

Till forumet

Doktorsguiden.se

Letar du efter en bra doktor? Eller vill du berätta vad du tyckte om ditt läkarbesök?

På Doktorsguiden kan du söka bland Sveriges nära 56 000 läkare, läsa vad andra patienter har upplevt vid besök hos en särskild doktor och dela med dig av egna erfarenheter.

Omröstning

Det som jag saknar mest på doktorsguiden.se är
Att man kan boka en läkartid direkt hos läkaren
26%
Att jag vet vad läkaren talar för språk
14%
Att min läkare kan ge mig svar på mitt omdöme som jag skrivit
9%
Att jag inte vet vad läkaren har för specialistkunskaper
24%
Att det är svårt att söka information på doktorsguiden.se
27%
Totalt antal röster: 5880