urinstopp

Forum: 

Jag undrar om det finns nån mer kvinna , som har /haft urinstopp? Jag fick stopp för ca 3 månader sen, har kvarliggande kateter.Gjort Cystoskopi, sondering (vidning) av urinröret .Men jag kan ändå inte kissa själv.Vad är det för fel? Nån som känner igen sej,eller är jag den enda kvinnan.Det finns väldigt lite att läsa om just kvinnor med detta elände,det står hur mycket som helst om män och deras problem med prostatan.men vi kvinnor är ju som bekant inte utrustade med en sån..Som sagt är det nån mer än jag??

Har ochså fått stopp i urin o har kat. Hittar inget om kvinnor i stopp i urin här på nätet. Undrar ju ochså varför? Hur har det gått för dej?

Det kan bero på framfall. http://kvinnosidan.se/artikel/gynekologi-2/framfall/symtom/ Specialisterna ser tyvärr ingen helhet. En urolog verkar inte inse att svårigheter att kissa kan bero på mer än något från urinrör och blåsa. Det är tragiskt att de så kallade specialisterna inte kan se mer än sitt smala område. Svårigheter att kissa kan man också få vid en infektion även om det är vanligare med inkontinens. Även en infektion som påverkar nervsystemet kan påverka förmågan att kissa precis som en klämd nerv i ryggen.

Vad tycker du?

Diskutera vården i Sverige

I vårt forum kan du diskutera allt som rör vården i Sverige och Doktorsguiden.se.

Till forumet

Doktorsguiden.se

Letar du efter en bra doktor? Eller vill du berätta vad du tyckte om ditt läkarbesök?

På Doktorsguiden kan du söka bland Sveriges nära 56 000 läkare, läsa vad andra patienter har upplevt vid besök hos en särskild doktor och dela med dig av egna erfarenheter.

Omröstning

Det som jag saknar mest på doktorsguiden.se är