Stockholm Spine Center (Löwenströmska)

 • Adress: 
  Löwenströms väg
 • Postnummer: 
  19489
 • Ort: 
  Upplands Väsby
 • Telefonnummer: 
  08-509 027 00
 • Driftsform: 
 • Landsting: 

Den som vill söka vård hos oss via Stockholms läns landsting behöver ha en remiss. Du ska också ha genomgått en magnetundersökning som inte är äldre än ett år. För dig som kommer till oss och är bosatt inom Stockholms län gäller de avgifter och regler som fastställs av Stockholms läns landsting.

Den som vill söka vård hos oss via övriga Landsting behöver oftast ett godkännande från hemlandstinget. Du kan gå in på ditt hemlandstings hemsida och läsa om vilka regler som gäller för dig.

Comments

Hej Jag har haft jätteproblem med ryggen i många år och hört talas om Spine center. Det har talats flera gånger om steloperation men jag har inte vågat. Tänkte nu kontakta Spine center. Behöver man remiss ? Vilken duktig läkare hjälpte dig ? Var det mycket besvärligt. Hur lång konvalesens ? Tacksam om du kan svara mig. Leif

Spine Center på Löwenströmska räddade mig! Fick en infektion i ryggen efter en diskbråcksoperation i mitt hemlän. Infektionen "åt" upp min disk mellan L5 och S1 och gjorde att det var ett konstant tryck på issciasnerven vilket medförde oerhörda smärtor och kramper i ben och rygg. Fick ingen hjälp hemma men efter ett par år sökte jag mig till Spine Center och det blev vändpunkten! De gjorde en steloperation på mig som blev mkt lyckad och äntligen fanns det ngn inom vården som lyssnade och behandlade mig som en människa! Deras bemötande var fyllt av respekt, medkänsla, förståelse och ett genuint intresse. All heder åt hela personalstyrkan där, dom är underbara!

Sidor

Vad tycker du?

Diskutera vården i Sverige

I vårt forum kan du diskutera allt som rör vården i Sverige och Doktorsguiden.se.

Till forumet

Doktorsguiden.se

Letar du efter en bra doktor? Eller vill du berätta vad du tyckte om ditt läkarbesök?

På Doktorsguiden kan du söka bland Sveriges nära 56 000 läkare, läsa vad andra patienter har upplevt vid besök hos en särskild doktor och dela med dig av egna erfarenheter.

Omröstning

Det som jag saknar mest på doktorsguiden.se är